søndag 20 januar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Kirken i Ørestad tyvstarter med gospel gudstjeneste

conquerors gospelkor 350pxPå mandag inviterer Kirken i Ørestad til en anderledes gudstjeneste i den nye kirkesal i 8-tallet. Der kommer præster, der kommer gospelkor - og kaffe. Men husk at medbringe en pude eller en klapstol at sidde på

Kirken i Ørestad er en del af Islands Brygge Sogn, og bliver indviet i starten af 2018. Den er placeret i 8Tallet i Ørestad Syd, og skal være folkekirkens spydspids i Ørestad, hvor der nu bor ca. 10.000 mennesker.

4. december markerer kirken, at den har overtaget lokalet. Det sker med gudstjeneste ved Provst for Amagerbro Provsti, Michael Krogstrup Nissen, og sognepræst Rikke Weissfeld. Desuden kommer gospelkoret Conquerors.

"Vi har kaffe - men vi har endnu ikke møbler. Tag derfor en pude, et tæppe eller evt. en klapstol med, og vær en del af denne historiske første aften i Ørestads nye kirke," skriver koret Conquerors på sin fb-side.

Koret vil byde på gospelsange fra den mere stille del af repertoiret. Efter gudstjenesten er der kaffe og hyggeligt samvær.

Pudegospelgudstjeneste med Conquerors. Kirkesalen. Kirken i Ørestad. Robert Jacobsens Vej 72B, stuen. Kl. 19.30-21.00.

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser