søndag 20 januar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

bydelsavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

De lagde hjertet i 'Elsker, elsker ikke'

gymnasium elskerelskerikke 0355Ørestad Gymnasiums multiforestilling hand-lede om kærlighed,  og heartbreaks

• Ørestad Gymnasiums årlige multiforestilling er et mix af  mange forskellige kunstneriske udtryksformer såsom dans, musik, spoken word, mediesekvenser, performance og skuespil. Det hele bindes sammen af musik- og dramalærerne Elisabeth, Frits og Mette, som har det overordnede ansvar for forestillingen.

gymnasium elskerelskerikke 0350Årets forestilling 'Elsker, elsker ikke' er blevet anmeldt på www.oeg.net. Her skriver Trine Schloss Pedersen, Uddannelseschef og tidl. dramalærer:
"Forestillingen fremstår meget unik, spækket med både autentiske og ikke mindst selvironiske referencer til de unges kærlighedsliv – og ikke mindst -det levede OEG-liv. Montagebidderne bindes sammen af fire overskønne værter, der på overbevisende vis dels rammesætter montageforestillingen – motiverer nye montagebidder, nye perspektiver på kærlighedstemaet og dels selv gennemspiller en klassisk lille kærlighedskomedie. Han tror, at hun tror, at han tror ….

gymnasium elskerelskerikke 0348

Anmelderen er også glad for den egenproducerede musik, som blev leveret af bandet  'G-strengene og de hede kys' .

"Disse lumre, men dygtige musikere har i sandhed mange strenge at spille på: harpe, fløjtespil, rock, pop, indie, swing, hip hop m.m.. Den musikalske og vokale montage understøtter således på fornem vis forestillingens visuelle udtryk gennem et intenst og varmt sammenspil – og der er flere musikalske indslag, som også byder på en sangmæssig præstation, der fik de der berømte nakkehår til at rejse sig …".

gymnasium elskerelskerikke 039070-100 elever medvirkede sammmen med drama- og musiklærerne i OEGs Multiforestilling.

Eleverne står for alt selv, lige fra manus til skuespil, musik, koreografi, teknik bag scenen, scenografi, lys og lyd, bar, kommunikation osv.

 

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser