mandag 15 oktober 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 kultur

Børnekulturpiloterne er reddet

boernekulturpiloter labyrint 2015To millioner kroner sikrer Børnekulturpiloternes drift

•  Børn og unge i Urbanplanen og Ørestad kan gå til kultur hos Børnekulturpiloterne på samme måde, som man kan gå til fodbold. Og det kan de nu blive ved med.
Forhandlingerne om næste års budget på Rådhuset har nemlig resulteret i en bevilling på to millioner kroner fordelt over de næste fire år.
Børnekulturpiloterne er særligt kendte for deres årligt tilbagevendende teaterlabyrinter.
I august blev de inviteret til at lave en særlig teaterlabyrint til H.C. Andersen Festivals i Odense.
Børnekulturpiloterne ledes af Ruth Lerche, og har siden 2016 været en del af Ørestad og Solvang Biblioteker og dermed under Københavns Kommune.
Børnene mødes hver tirsdag på Solvang Bibliotek, hvor de går til kultur på samme måde, som man går til andre fritidsaktiviteter.

Gør det rigtig godt
Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF), har været ambassadør for Børnekulturpiloterne.
 ”Børnekulturpiloterne for tag i i nogle af dem, der ellers ikke deltager i byens kulturliv. Kultur er for alle, og vi har en målsætning om, at alle skal være en del af fællesskabet. Det arbejde gør Børnekulturpiloterne rigtig godt," siger Carl Christian Ebbesen (DF).

30.09

BØRNE-KULTURPILOTERNE INVITERER: MØD ANTBOY!
Lørdag 30. september inviterer Børne-Kulturpiloterne dig og din familie helt gratis indenfor, til en helt særlig dag fyldt med action og insekter, når vi blænder op for superheltefilmen om Antboy. Der venter kriblende, knasende og søde overraskelser og chancen for at møde drengen bag din yndlings insekt-superhelt - selveste Antboy!
Kan du heller ikke få nok af superhelte og insekter? Det kan hverken BUSTER eller Børne-Kulturpiloterne, så vi har slået pjalterne sammen og blænder op for en formiddag fyldt med myrekryb og overraskelser i Børnekulturhus Ama'r. Sammen skal vi se superheltehittet 'Antboy' om drengen Pelle, der udvikler uanede superkræfter, da han bliver bidt af en genmanipuleret myre - og må tage kampen op mod superskurken Loppen!
Efter filmen byder vi på en helt særlig snack som Børnekultur-piloterne har lavet, helt specielt til arrangementet. Og så får vi besøg af en helt særlig gæst – nemlig Oscar, som spiller hovedrollen som Antboy i de tre superheltefilm.
Hvordan er det egentligt at være superhelt på film? Hvor meget er filmtricks og strammer Antboy-dragten ikke lidt? Nu får du muligheden for at stille ham lige det spørgsmål, du altid har drømt om!
Mød Antboy. Lørdag 30. September kl. 10:00 - 12:00. Børnekulturhus Ama’r, Øresundsvej 8 B.  Gratis billetter på www. m.cphpix.dk/form/2303. Kun et begrænset antal pladser!

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser