tirsdag 22 maj 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 DEBAT

Ørestad skal ikke være en pengemaskine for Frank Jensen

jens kristian luetkenPå det seneste møde i Borgerrepræsentationen havde vi borgerlige partier rejst en forespørgselsdebat omkring de urimelige parkeringspriser i Ørestad

Vi ville gerne have Overborgmester Frank Jensen (S) på banen, for at afkræve ham svar på om det er rimeligt, at bilisterne i Ørestad skal betale 16 gange mere for parkering end i resten af byen? Det blev desværre en trist debat, for Frank Jensen ønskede desværre ikke at komme beboerne i Ørestad i møde. Tværtimod fik vi en række sure og arrogante svar. Eksempelvis vil vi i Venstre gerne arbejde videre med forslaget om at forlænge afskrivningsperioden på parkeringsanlæggene for på den måde at kunne give priserne et nyk nedad. Det er en løsning Frank Jensen ikke på nogen måde ønsker at gå videre med.

Konklusionen er desværre at overborgmesteren ser Ørestad som en pengemaskine, der kan hjælpe til med at betale af på kommunens gæld i forbindelse med byggeriet af metroen. Gælden skal selvfølgelig betales, men der må findes andre måder end at flå borgerne i Ørestad.

Overborgmesteren skal huske på, at han er borgmester for hele København – også for Ørestad. Det er der desværre meget der tyder på, at han har glemt.

Ørestad kommer til at svømme i parkeringspladser

By & Havn: Vi sætter penge til på parkering i Ørestad

Debatmøde lovede ikke billigere parkering

Godt liv:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

euronews