søndag 20 januar 2019

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Lokale Home-folk opruster på Amager

home team nissenGenerationsskifte: Ejendomsmægler og indehaver Lars Nissen overtager samtlige seks Home-butikker på Amager og samler øens mest slagkraftige mægler-team. To nuværende kolleger bliver medindehavere

Ejendomsmægler og valuar Lars Nissen, 45 år, har siden starten af 2009 været partner i Home Bjerregaard & Co. og medindehaver af Home-butikkerne, Home Tårnby, Home Amagerbro, Home Sundby, Home Sundbyvester. Nu overtager han de fire butikker helt, og udvider samtidig med Home Ørestad og Home Kastrupvej, som også rummer en stor projektsalgsafdeling.

Årsagen er, at duoen Jens Bjerregaard og Jens Saugstrup begge går på pension. De har været med i Home siden starten i 1990, og er stiftere af en af Københavns største ejendomsmæglervirksomheder Home Bjerregaard & Co. med i alt 14 Home-butikker i Københavnsområdet.

Dermed overlader de fra årsskiftet roret til lokale og kendte ansigter i Home, som både sikrer kontinuitet og fremdrift.

”Vores kunder vil få en massiv salgskraft på Amager med seks velbeliggende forretninger og 25 effektive medarbejdere, der arbejder tæt sammen. Ingen anden mæglerkæde på Amager kan tilbyde det,” siger Lars Nissen. 

To får fremtrædende rolle
To af dem, der har været med gennem mange år og med til at bygge Home-butikkerne op til den stærke markedsposition, de har i dag, får en særlig fremtrædende rolle i det nye ejerskab. Det er ejendomsmæglerne Mogens Steffensen og Torben S. Hansen, der er nuværende butikschefer i henholdsvis Home Sundbyvester og Home Kastrupvej. De bliver fremover medindehavere i hver sin butik. De tre indehavere har samlet ca. 50 års erfaring med boligmarkedet på Amager, oplyser Lars Nissen, der selv har knap 18 års lokalkendskab.

Mogens Steffensen, 48 år, der bliver medejer af Home Sundbyvester, flyttede til Amager i 1989. Siden 2004 har han boet på husbåde, og Mogens har gennem sine snart 18 år som lokal ejendomsmægler også solgt en hel del husbåde. Gennem god og personlig service kan det som ejendomsmægler godt lade sig gøre at opbygge langvarige kundeforhold, selv om det er de færreste, der handler bolig særlig tit, understreger han.
”Efterhånden er der flere familier, som jeg har hjulpet med at handle bolig en 3-4 gange gennem årene,” fortæller den tidligere bankmand.

Torben S. Hansen, 37 år, der bliver medindehaver af Home Kastrupvej, har arbejdet med boligsalg på Amager siden 2006 og siden 2010 som daglig chef for Home-butikken på Kastrupvej.
”Kunderne må meget gerne have høje forventninger til os; det kan vi leve op til. Vi har nogle rigtig gode medarbejdere, hvor flere af dem har mange års erfaring med netop boligsalg på Amager,” siger han.

De tre er helt enige om, hvordan Home-butikkerne skal køres.
”Det værste, jeg ved, er dårlige historier om mæglerbranchen. Vi kan sagtens skabe gode resultater for de boligejere, der har deres hjem til salg hos os, på en ordentlig måde. Ordentlighed går aldrig af mode,” lyder det fra Lars Nissen.

Fortsætter succes på projektmarkedet
Samtidig med at boligsælgere og –købere på Amager skal have en super service, satser Lars Nissen fortsat benhårdt på det professionelle boligmarked – de nyopførte boligprojekter - gennem projektafdelingen på Kastrupvej, der blev etableret i 1998, og som han har været en del af siden 2000.
”Gennem årene har vi solgt mere end 1.000 projektlejligheder og førstegangssalg i hele København. Det vil vi fortsætte med i et tæt samarbejde med vores kolleger i det tidligere Bjerregaard & Co.,” siger Lars Nissen.


FAKTA: Lars Nissen – ’blå bog’
Baggrund:
45 år, født og opvokset i Randers.
Efter Handelsskolen i Livgarden fra juli 1992 til juni 1993.
Elev i Realkredit Danmark herefter kunderådgiver og vurderingskonsulent frem til 1. maj 2000.
Ansat som butikschef hos Home på Kastrupvej i maj 2000. 
Afsluttede HD 1. del sommeren 2000. 
Uddannet ejendomsmægler i sommeren 2002. 
Uddannet valuar i 2003. 
Salgsdirektør i home Bjerregaard & Co. i 2005.
Partner og franchisetager i home Bjerregaard & Co. i 2009.
Snart 18 års lokalkendskab som ejendomsmægler på Amager.
Privat:
Gift med Lotte, som han har boet sammen med i 27 år. 
Sammen har de tre børn, Signe (12), Anton (9), Bertram (7).
Fritiden:
Går med familien, ’gør det selv arbejde’ og en løbetur – i prioriteret rækkefølge. 

FAKTA: Mogens Steffensen – ’blå bog’
Baggrund:
48 år, født og opvokset Hvidovre.
Arbejdet på Amager siden 1989.
Flyttede til Amager i 1989.
Siden 2004 bopæl på Skibbroen i husbåden ’Henny Lillian’.
Uddannet bankrådgiver i 1989 i Bikuben i Kastruplundgade.
Arbejdet 11 år som bankmand på Amager.
Ejendomsmægler siden 2000.
2006 udnævnt til butikschef i Home Amager.
Privat:
Aktiv dykker, glad for at lave mad, sejler kajak, morgensvømmer i Sundby Bad, rejser en del på dykker- og vandreferier, single.
Fritiden:
Spejder i Hvidovre i en halv menneskealder.

FAKTA: Torben S. Hansen – ’blå bog’
Baggrund:
37 år, født og opvokset i Skjern, Vestjylland. 
1997-2000 handelsskolen HHX.
2000-2001 – Livgarden.
2001-2003 elitegymnast under Team Danmark.
2003-2005 – trainee hos DFDS.
2005-2006 – gymnast På DGI´s Verdenshold.
2006 - trainee i Home Bjerregaard & Co. på Amager.
2007 – påbegyndt uddannelsen til ejendomsmægler.
2010 – udnævnt til butikschef i Home Amager-Kastrupvej.
2012 - uddannet ejendomsmægler.
Privat:
Kæreste med Mia, som er anæstesi-sygeplejerske på Bispebjerg Hospital.
Sammen har de datteren Ella som netop er fyldt to år.
Fritiden:
Fritiden bliver brugt på løb, cykling og kitesurfing. Torben har gennem årene løbet maratonløb, og deltaget i flere både halve og hele ironman-konkurrencer. 
”Men efterhånden som både familie- og arbejdsliv har taget mere af min tid, så er triatlon lagt på hylden.”

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.